Är du vår SEO-specialist? | Trafikbyrån
SEO-specialist till Trafikbyrån

Är du vår SEO-specialist?

Om jobbet som SEO-specialist

Titulerar du dig som SEO-specialist och ordkonstnär? Vi på Trafikbyrån har många spännande uppdrag på gång 2021 och söker dig som drivs av att skruva på så väl ord som länkkraft. Eftersom SEO-arbetet ligger till stor grund för den byrå vi är idag så blir du en viktig kugge i vårt team – det är inget att orda om. Hos oss får du jobba självständigt mot kund, men du har även en nyckelroll internt då du axlar specialistrollen vad gäller sökordsoptimering. I Trafikbyrån hittar du en trygg arbetsgivare som förstår balansen mellan jobb och fritid. Där du och dina kollegor tillsammans bygger relationer, tar fram strategier, formar budskap, driver trafik och skapar framgång för våra kunder – samtidigt som ni har kul på jobbet. Trafikbyrån strävar alltid mot att vara en dynamisk och utvecklande arbetsplats. Tillsvidare arbetar vi alla som kan på distans, men du kommer att ha din kontorsplats mitt i Jönköpings city tillgänglig.

Är du vår SEO-specialist?

Som SEO-specialist hos oss på Trafikbyrån arbetar du dagligen med att skapa framgång för våra kunder från olika branscher. Du kommer att arbeta med att optimera mindre lokala, som större börsnoterade bolags webbplatser. Vilket vi hoppas att du ser som möjlighet till att utvecklas. Du kommer att sköta SEO-arbetet on-page och off-page, samt ha ansvar för att rapportera till kund. Vi ser även att du är den kreativa och kommunikativa specialisten som kommer med förslag på åtgärder som får våra kunder att lyfta. Eftersom våra projekt ofta täcks av hela byrån uppskattar vi om du är en person vi kan bolla trafik- och contentidéer med internt. 

Hur mycket SEO-specialist bör du vara?

Det kan vara svårt att identifiera sig med ordet SEO-specialist. Kanske är du mer slipad än du tror? Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av SEO-arbete. Vi värdesätter även att du är strukturerad, driven och målinriktad – du siktar mot toppen! Att jobba med flera olika projekt samtidigt är vardag på en byrå, därför önskar vi att du i din SEO-roll kan jobba löpande med olika projekt.

Det är också viktigt att du är analytisk, har teknisk samt strategisk förståelse och intresse för det senaste inom digital marknadsföring. Vi ser även att du har:

Vilka är Trafikbyrån?

Det som är anmärkningsvärt vad gäller Trafikbyrån är att bolaget började driva trafik och lade sin SEO-grund redan 2007 då vi erbjöd kunder ett koncept som vi kallade mediekoordinering. Vi tog senare klivet över mot sökordsoptimering och började arbeta med, samt följa, Googles etiska riktlinjer redan 2008. 2018 blev Trafikbyrån uppköpta av Framtiden Gruppen. Från en dag till en annan hade vi fler specialister på plats, som nu täckte hela marknadsutbudet. Vi skulle kunna säga att vi gick från att vara en SEO-byrå till att bli en fullservicebyrå inom digital marknadsföring och webb. Hos oss jobbar (förutom chefer och säljare) ett tiotal specialister inom digital marknadsföring: content manager, inbound marketer, fotograf, copywriter, grafisk designer, webbutvecklare, strateger samt ads-och SEO-specialister. Tillsammans täcker vi all kompetens som krävs från ads till digital limpa. Med hjärta och relation till allt vi skapar. Kontoret må ligga ett stenkast från Vätterns strand i Jönköping, men vi jobbar nära våra kunder – digitalt och nationellt. Internationellt om det behövs. 

Kontakt:

Linda Lindeborg                 
Kreativ chef
linda.lindeborg@trafikbyran.se
0763-45 44 76