ComCenter - Trafikbyrån

Smartare marknadsföring för ComCenter

ComCenter levererar smartare telefonilösningar och datakommunikation till företag. På jobbet vill de inget annat än jobba med just sånt de är experter på. Därför väljer de att samarbeta med Trafikbyrån när det kommer till digital marknadsföring. På så sätt behöver de inte oroa sig för att hemsidan är up-to-date, SEO-arbetet löper på, bloggtexter skrivs och följarna i sociala medier hålls uppdaterade. Allt sånt som genererar trafik till hemsidan och på sikt nya affärer till verksamheten.

ComCenter anlitar Trafikbyrån för digital marknadsföring
ComCenter anlitar Trafikbyrån för digital marknadsföring

Visst är det skönt att slippa tänka på sånt som du själv kanske inte riktigt behärskar? ComCenter i Jönköping vill helst av allt lägga sitt fokus på att hjälpa sina kunder med telefoni och datakommunikation. Marknadsföring är en självklarhet för dem, men istället för att testa sig fram själva har de valt att anlita Trafikbyrån för att få mer trafik till sin hemsida och sociala medier.

Trafikbyrån fungerar ungefär som en extern marknadsavdelning till ComCenter. De hör av sig till oss – och vi löser deras ”problem”. På så sätt behöver inte ComCenter oroa sig för att hemsidan inte är uppdaterad eller att ingen uppdaterar deras sociala medier.

Joacim Ahlebro på ComCenter berättar mer i filmen nedan.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?