Professionell fotograf i Jönköping - Foto, film och content | Trafikbyrån

Content / foto / film


Vi på Trafikbyrån erbjuder en rad tjänster inom content, foto och film. Oavsett om du behöver hjälp med grafisk profil, sociala medier, film och foto eller något annat medieprojekt är vi svaret. Hos oss finns expertis inom medieproduktionens alla områden.

Lukas Svensson
Lukas Svensson
036-777 37 17 lukas@trafikbyran.se Affärsutvecklare
Trafikbyrån hjälper ditt företag med fotografering av personal, miljöer, produkter, mm

Foto


Du har otroligt många valmöjligheter när det kommer till foto. Bildspråket talar till alla, oavsett var du kommer ifrån. Med hjälp av rätt ljus, ton, färgsättning och mycket mycket mer kan vi ta fram bilder som berättar er historia. Vad du än behöver lyfta fram i din verksamhet är schyssta foton ovärderligt för ditt varumärke. Personalfoton, miljöbilder eller produktfoton. Med en professionell fotobank blir din marknadsföring roligare – och enklare.

Proffsiga personalbilder
En välgjord personalfotografering förmedlar också en känsla av professionalism. Alldeles för många nöjer sig med hastigt tagna mobilfoton där en kamera sticks upp i ansiktet. När dessa bilder sedan sprids i sociala medier och andra flöden förmedlar dem en slarvig känsla av varumärket och företaget. Låter du i stället ett proffs vara vid spakarna genomsyrar i stället professionalism och kvalitet bilderna, och indirekt din verksamhet. Genom att dina anställda använder bilderna på exempelvis LinkedIn kan den image du via personalfotona förmedlar spridas vidare långt. Alltså kan bilder tilltänkta för internt bruk också agera marknadsföringspelare – externt. En bild säger ju mer än tusen ord, varför inte låta den tala i så god vigör som möjligt?  

Trafikbyrån producerar filmer till din hemsida och sociala medier

Film


Trenden är tydlig – film är vad som gäller på webben och det växer för var dag. Marknadsföring i form av video dikterar villkoren och har ritat om contentkartan. Kanske funderar du på att trycka upp ett par tusen flyers och släppa från luften? Snälla, gör inte det. Satsa på film – låt oss förklara varför.

År 2022 uppskattas 82 procent (!) av all trafik på Internet bestå av videostreaming. Känn på den siffran lite. Det är en sinnessjuk stor del av allt som försiggår på nätet. Detsamma gäller på sociala medier, där alla är överens om att ”video first” är the way to go. TikTok och Instagram Reels premieras av de många företag som främsta marknadsföringspelare och den potentiella räckvidden är enorm. Detsamma gäller på YouTube, vilket många idag använder som huvudkonsumtion av media. Medielandskapet har förändrats och marknadsföringen med den. Kanske är det dags även för din verksamhet att hänga på? Börja säga det med film.

Trafikbyrån har drönarcertifikat

Drönare


Få saker inom film och foto ger samma wow-faktor som drönarfoton. Överblicksvyer är mäktigt nästan oavsett vad som flygs över. Det tog tusentals år för människan att flyga, kanske är det samma fascination som pirrar till när vi ser häftiga drönarbilder. Användningsområdena är många, kanske vill du visa upp din golfbana, din fabrik eller bara rama in landskapet kring din verksamhet? Idag är det mer eller mindre standard att ha med ett gäng drönarvinklar i din reklamfilm eller presentation. 

Drönare är idag vanligt förekommande i handeln och säljs i massor. Lika vanligt förekommande är bristande kompetens i användning, navigering och hantering. Mindre vanligt förekommande är antalet användare med certifiering, vilket idag krävs för drönare med vikt över 250 gram, vilket är ett krav från 2022 och framåt. Vår drönarfotograf har inte bara drönarkörkort utan också full koll på vad som gäller inom området. Allt från faktisk flygning och att ta snygga bilder till kunskap om spridningstillstånd och andra viktiga detaljer.

Det är väl ingen fråga om saken? Klart du ska ha drönarfilm eller foton. Luta dig tillbaka, vi tar över rodret och du kan agera co-pilot. Are you ready for take off? 

Vi hjälper dig med content marketing

Content


Rätt innehåll i rätt kanaler. Svårare än så behöver det inte vara? Känns det ändå lurigt?


Det är där vi kommer in i bilden (texten, videon osv.) Vi kan hjälpa er med allt från ax till limpa, strategi till färdigt innehåll så att säga. Låt inte era kanaler bli en surdeg.


Rätt innehåll i era kanaler kan t.ex. driva mer trafik till er hemsida, bygga ert varumärke och visa vilka härliga typer just ni är. Och vem vill inte göra det? Vi lovar er kungligt innehåll dugligt för vilken drottning som helst.

Ny design av din hemsida? Prata med Trafikbyrån

Grafisk form


Din visuella identitet skapar avtryck.

Därför är det viktigt att din hemsida, dina trycksaker och din grafiska profil berättar samma sak – din story. Eftersom att hela din grafiska identitet spelar en stor roll för din målgrupp är detta en grundsten att lägga en extra tanke vid.

Design för webb Ge din hemsida ytterligare designelement med specialanpassade svarsformulär eller visa upp dina sociala medier direkt på startsidan.

Trycksaksproduktion Beroende på vad du vill göra med din trycksak behövs olika redskap. Ska den informera, sälja eller underhålla? Vi skapar en hållbar design för din trycksak.

Logotyp & illustrationer En logotyp som skapar igenkänning och speglar ditt varumärke ingår i din grafiska profil. För att lyfta din profil kan du komplettera med illustrationer som går att använda digitalt och i tryck.

Grafisk profil För att hålla ihop ditt varumärke och skapa igenkänning hos din målgrupp är det bra om din grafiska identitet är strategiskt utformad. Allt från rätt typsnitt för din webbplats till bildspråk spelar stor roll för din målgrupp.

Vi är certifierade hos Mailchimp

Nyhetsbrev


Vi är certifierade hos Mailchimp och kan hjälpa dig igång med e-postmarknadsföring. Ett effektivt sätt att kommunicera med dina kunder och intressenter.

Mailchimp certified


 • Case

  Läskande goda bilder till restaurang i Jönköping

  Se case
  Kundcase: Grill
 • Case

  Fotografering av verksamhet och personal

  Se case
  Kundcase: CombiQ
 • Case

  Inbjudande filmproduktion för att locka turister till Äppledalen

  Se case
  Kundcase: Äppledalen

Några kunder vi hjälpt med bra content


Äppledalen
Balder Padel
CombiQ
Klimator
Grill
Plustryck
Poddstudion
Rubber Company

Vill du snacka lite?

Du kan ringa oss direkt på 036-169 169 eller mejla till info@trafikbyran.se