Synas på Google - Trafikbyrån hjälper dig med digital annonsering

Digital annonsering


SEM, PPC och Ads – tre förkortningar med en sak gemensamt, nämligen betald annonsering på nätet. Beroende på målgrupp och syfte finns det många vägar att gå när det kommer till digital annonsering. Tillsammans tar vi fram bästa möjliga lösning för dig!

Lukas Svensson
Lukas Svensson
036-777 37 17 lukas@trafikbyran.se Affärsutvecklare
Trafikbyrån kan allt om digital annonsering

Din partner i den digitala djungeln


Att digital marknadsföring är effektivt har de flesta förstått vid det här laget. Hur och var det ska gå till är svårare att förstå på egen hand. Olika plattformar kräver olika upplägg, strategi och annonsering. Vi på Trafikbyrån hjälper dig att hitta bästa möjliga lösning utifrån dina förutsättningar. Vi är med dig från kampanjplanering till utvärdering, vi följer upp hur det går och optimerar för största synlighet och konvertering. Vår ambition är alltid ett långsiktigt samarbete, där vi kan agera bollplank och finnas med en lång tid.

Trafikbyrån guidar dig genom den digitala djungeln, hela vägen till Eldorado.

Behöver ditt företag hjälp med sociala medier? Prata med Trafikbyrån

Sociala medier


Syns du där folk hänger? Andelen annonser på Facebook, Instagram, LinkedIn och andra plattformar har ökat senaste åren. Utöver ökad försäljning är annonsering i sociala medier också varumärkesbyggande, då det går att nå din målgrupp ”ute i stugorna”.

Utvecklingen går hela tiden framåt och det är svårt att hänga med i svängarna. Vi på Trafikbyrån kan content marketing och annonsering på sociala medier. Vi har har lång erfarenhet av lyckade kampanjer och vet vilket innehåll som är intressant för din målgrupp. Med hjälp av tydlig strategi och långsiktigt arbete, skapar vi bästa möjliga plan för just din verksamhet.

Vi är specialister på Google Ads

Google Ads


Att annonsera genom Google Ads är såväl kostnadseffektivt som träffsäkert. När du annonserar på Google matchar du det du säljer mot det som din målgrupp söker efter. Det här gör att du kan styra vilka besökare du vill ska se dina annonser. Dessutom betalar du endast för klick på annonsen, inte när någon scrollar vidare. Du kan sedan följa varje klick. Vi ser till att du får bra och tydlig statistik över hur, var och när dina annonser visas samt klickas på. Framför allt vilka annonser som generar klick.

Google Ads är alltså ett prisvärt och högkonverterande annonsverktyg där du precist och konkret kan nå ut till en specificerad målgrupp. Vi på Trafikbyrån hjälper dig att nå ut till din målgrupp med attraktiva och säljande annonser.

Trafikbyrån är Google Partners

Google Partners


Trafikbyrån uppfyller kraven för att vara en Google Partners. Det innebär att vi ständigt uppdaterar oss om det senaste kring Google Ads och följer med i utvecklingen.

Google Partners
 • Case

  Annonsering av film i sociala medier för att locka turister

  Se case
  Kundcase: Äppledalen
 • Case

  Rivstart för ny e-handelsplats tack vare Google Shopping

  Se case
  Kundcase: Kortleksbolaget

Några av våra kunder


Padelexperterna
Florify
Eldon Installation
Twin City
Aerzen
Tosito
Kortleksbolaget
Voice To Me

Vill du snacka lite?

Du kan ringa oss direkt på 036-169 169 eller mejla till info@trafikbyran.se