Undrar du något?

Vi har svaret

Din marknadsföringspatrull

Om du blandar några delar kreativitet, snillrikhet, problemlösning med en gnutta galenskap så får du fram oss på Trafikbyrån.

Målet är alltid att komma på den bästa lösningen för våra kunder genom att slå våra kloka huvuden ihop. Samtidigt så låter vi våra hjärnor springa amok på fikat så att de kreativa idéerna och lösningar på våra kunders utmaningar kan ta plats när det väl gäller.

Vi på byrån

Ulf
Sokoloff

Vd

036-777 37 04

Uffe kommer från en bransch med bra drag och har en grym förmåga att ventilera och engagera oss byrånissar. Med en ådra för ordning och reda rattar han Trafikbyrån. Detta är en Ulf som har färre år på nacken än många andra Ulf, men luras inte. Han gillar Bridgeblandning, Marianne (karameller med rödvitrandigt omslagspapper) och punschrullar. Weapon of choice: Excel.

Raymond
Håkansson

Affärsutvecklare

036-777 37 16

”Rayan” är den tidigare fotbollsspelaren som tagit sina lagkvaliteter med sig till Trafikbyrån. Han tacklar våra kunders utmaningar utan problem och hamnar aldrig offside. Med tanke på hans frekventa besök på gymmet där man hittar honom stakandes under lunchtimmen så innehar han troligtvis en topplacering på Trafikbyrån när det gäller fysisk form.

Daniel
Wengel

Content/foto/film

036-777 37 05

Daniel är den där personen som står och sneglar över axeln när du fotar med mobilen. Han påpekar sedan, snällt, att vitbalansen är skev. Med kameran som sidekick lade Daniel grund för såväl HV71:s webb som det varumärkesbyggande filmprojektet HVTV. Med mångårig erfarenhet inom reklam- och mediabranschen är Daniel specialist på att ta fram träffande innehåll och har en sällsynt känsla för detaljer inom foto och film.

Nathalie
Pihlqvist

Projektledare

036-777 37 01

Nathalie är utbildad i grafisk design & webbutveckling och har även grottat vidare i ämnet då hon har utbildat sig till digital marknadskoordinator. Detta är en roll hon är klippt och skuren för då aktivitet och rörelse är det som driver Nathalie framåt. Hon gillar att ha koll på läget och att många olika projekt i pipen. Påtal om pipe gör Nathalie en och annan skidresa och är vårt egna modelejon.

Linda
Lindeborg

Kreativ chef

036-777 37 02

Här är chefen som gör allt för att coacha och lyfta sina medarbetare. Med lång erfarenhet inom sälj- och marknadsföring på Mio har hon en bred kunskapsbank med smarta lösningar. Hon är Trafikbyråns stjärna på att hålla deadlines och skapa välplanerade budgetar. Det kan även vara så att Linda har nordens skarpaste öga när det kommer till att hitta stavfel i långa och krångliga texter.

Niklas
Emanuelsson

SEO-specialist

036-777 37 09

Göteborgaren som lämnade hemstaden för Jönköping i sökmotoroptimeringens tjänst. Niklas har ett brinnande intresse för SEO och är alltid up-to-date inom området. Han kommer ofta med nyfikna och smarta spaningar inom ämnet och ligger i framkant. I framkant ligger han också när det kommer till kaffe, matlagning och gymbesök. Niklas har många strängar på sin lyra helt enkelt! Han visar också stor omtanke för oss andra, då han ur egen ficka investerat i en kaffemaskin till kontoret.

Jesper
Liljegren

SEO-specialist

036-777 37 08

Mullsjösonen med för många intressen. När Jesper inte författar texter eller sökmotoroptimerar springer han gärna maratonlopp, köper vinylskivor eller följer alla sina favoritlag. I vinylsamlingen återfinns allt från dödsmetal till Whitney Houston. Något som kännetecknar allt Jesper gör är att det är ”allt eller inget” som gäller. En inställning han låter prägla det han tar sig till. ”Ska det va, så ska det va!”.