Undrar du något?

Vi har svaret

Din marknadsföringspatrull

Om du blandar några delar kreativitet, snillrikhet, problemlösning med en gnutta galenskap så får du fram oss på Trafikbyrån.

Målet är alltid att komma på den bästa lösningen för våra kunder genom att slå våra kloka huvuden ihop. Samtidigt så låter vi våra hjärnor springa amok på fikat så att de kreativa idéerna och lösningar på våra kunders utmaningar kan ta plats när det väl gäller.

Vi på byrån

Ulf
Sokoloff

Vd

Uffe kommer från en bransch med bra drag och har en grym förmåga att ventilera och engagera oss byrånissar. Med en ådra för ordning och reda rattar han Trafikbyrån. Detta är en Ulf som har färre år på nacken än många andra Ulf, men luras inte. Han gillar Bridgeblandning, Marianne (karameller med rödvitrandigt omslagspapper) och punschrullar. Weapon of choice: Excel.

Raymond
Håkansson

Affärsutvecklare

”Rayan” är den tidigare fotbollsspelaren som tagit sina lagkvaliteter med sig till Trafikbyrån. Han tacklar våra kunders utmaningar utan problem och hamnar aldrig offside. Med tanke på hans frekventa besök på gymmet där man hittar honom stakandes under lunchtimmen så innehar han troligtvis en topplacering på Trafikbyrån när det gäller fysisk form.

Joel
Sundström

Affärsutvecklare

Med fotboll, och favoritlaget Chelsea FC, som ett stort intresse är lagkänsla och ledarskap alltid en utgångspunkt för Joel. Han är vår affärsutvecklare som drivs av att utveckla personer och organisationer. Vid sidan av att odla våra kundrelationer är han även evenemangsansvarig på J-södra If. Joel är helt enkelt en fotbollsnörd av rang. Han tycker även om att spela golf, men säger själv att han är irriterande dålig på det.

Karl-Johan
Zaring

Affärsutvecklare

Fågel, fisk eller mittemellan? För ”KJ” är svaret givet. När han inte hjälper våra kunder att utvecklas står han högst sannolikt ankeldjupt i vatten med fiskespö och hov redo. Vare sig det gäller en fisketur, en svår komposition hemma i musikstudion eller invecklade kunduppdrag så ser han alltid till att hitta den smartaste vägen till målet. Lika mycket som KJ älskar fisk har han en svår relation till fåglar, fråga nästa gång ni kommer förbi!

Johan
Byrmo

Strateg

Vår mest rutinerade trafikant som varit med sedan 2007. Den evige strategen som inte lämnar något åt slumpen, oavsett om det gäller våra kunders resa mot sina mål eller interna tävlingar på kontoret!
Vi undrar vem den där Karin är som gör hans lunch-lasagne och paketerar den så fint. Och på tal om mat och paket. Hört talas om ”Posta potatis”? Här har ni Mr Potato himself!

Stina
Mångs

Projektledare

På fritiden hittar du Stina med skidorna på sig, oavsett om det är i en nypistad backe eller på en spegelblank sjö. Hon har alltid nära till skratt och lever efter mottot ”ingenting är omöjligt”. Med erfarenhet och utbildning inom bl.a. projektledning så vet hon att planering är A och O för ett lyckat projekt. Har haft med sig en vaskrensare till jobbet. Nyfiken? Fråga!

Lisa
Eskils

Kreativ chef

Hur många hål finns det i en innebandyboll? Ibland kan det vara skönt att slippa googla alla tankar som poppar upp runt lunchbordet. Möt Lisa Eskils, vårt alldeles egna innebandyproffs, tillika kreativa chef. Lisa kommer till oss med en gedigen idrottsbakgrund i bagaget, då hon har svingat innebandyklubban sedan hon var åtta år. Lisa har även koll på press och media, eftersom hon har jobbat som pressansvarig på Svenska Innebandyförbundet.

Daniel
Wengel

Fotograf & art director

Daniel är den där personen som står och sneglar över axeln när du fotar med mobilen. Han påpekar sedan, snällt, att vitbalansen är skev. Med kameran som sidekick lade Daniel grund för såväl HV71:s webb som det varumärkesbyggande filmprojektet HVTV. Med mångårig erfarenhet inom reklam- och mediabranschen är Daniel specialist på att ta fram träffande innehåll och har en sällsynt känsla för detaljer inom foto och film.

Isak
Gunnarsson

Ads-specialist

Isak specialité är annonsering, med en gedigen förståelse för marknadsföring och målgrupper prickar han rätt för att skapa riktiga klick-fester. När han inte googlar pysslar han med tyngre aktiviteter, på gymmet. Vill du veta vilken proteinbar som smakar minst socka kan du med stor säkerhet få svaret av Isak! Vem är lika Träffsäker som Isak frågar vi oss?

Elmedin
Grahovic

SEO-specialist

Elmedin är vår SEO-specialist med en passion för text och språk får han webbplatsbesökarna att hitta rätt direkt. När Elmedin inte SEO-nördar konsumerar han IT-och teknikpoddar, men även en hel del sport. När det kommer till fotboll och basket drar Elmedin sällan fötterna bakom sig.

Fanny
Afzelius

Digital marknadsförare

Detta är vår Tranås-tjej med förflutet inom ridsport och alpint. Fanny är utbildad e-handelslogistiker och arbetar här på Trafikbyrån med både Ads och SEO. Hon brinner för digital marknadsföring och att analysera siffror och älskar att utmana tidigare resultat.

Filip
Wessman

Webbutvecklare & webbdesigner

En kreativ problemlösare vars passion för både webbdesign och kod gör att han alltid strävar efter den perfekta detaljen när han bygger hemsidor eller jobbar med SEO. Apropå kreativitet, här har vi skaparen av vårt alldeles egna spel ”Cards Against Humanity – Trafikbyrån Edition”. Inte spelat CAH? Fråga Filip så berättar han mer än gärna om en av våra fikarasters största bidrag till skrattfesten.

Anya
Wargentin

Webbutvecklare

Ibland är det python att programmera. Det tycker inte Anya! Hon en av våra ständigt utvecklande webbare. Vad program är för TV är programmering för Anya. Hon flyttade sitt pick och pack från Stockholm till Jönköping just för att börja på Trafikbyrån. Med sig tog hon sin sköldpadda och alldeles för många oanvända ljudboks-abonnemang. Sugen på en ljudbok? Anya kan nog låna ut ett konto eller två.

Jenny
Staversjö

Copywriter & inbound marketer

Vad är vitsen med ord tänker ni? Där ger Jenny er svar på tal! Vare sig det är en inbound-blogg, kortare copy eller en ordvits på fikat så är Jenny ordentligt skicklig. Jenny STAVersjö, det säger sig självt. Hennes kärlek för språk slås möjligtvis av morötter, jordnötssmör och choklad. Inte samtidigt då, tror vi?! Är ni på besök och sugen på något gott, fråga Jenny om hon har något i förrådet.

Nathalie
Pihlqvist

Grafisk formgivare (föräldraledig)

Nathalie är utbildad i grafisk design & webbutveckling och har även grottat vidare i ämnet då hon har utbildat sig till digital marknadskoordinator. Detta är en roll hon är klippt och skuren för då aktivitet och rörelse är det som driver Nathalie framåt. Hon gillar att ha koll på läget och att många olika projekt i pipen. Påtal om pipe gör Nathalie en och annan skidresa och är vårt egna modelejon.

Frida
Eriksson

Grafisk formgivare (föräldraledig)

Frida är utbildad till digital marknadsförare och är effektiviteten själv. Hon älskar att tävla och trivs som bäst i sociala sammanhang. Frida är den där glada kollegan som kommer med avancerade (och inspirerande) lunchlådor – varje dag. Inte så konstigt kanske, då hon är vår egna mästerkock.

Pernilla
Jungåker

Kreativ chef (föräldraledig)

Tänk dig att som sjuåring vara med i en reklamfilm och bli fullkomligt förälskad; bland branschfolk och greenscreens växte Pernillas passion för marknadsföring fram. Pernilla är göteborgare. Detta innebär att hon drivs av kreativ och snillrik marknadsföring som ger resultat. Hon är vår västkustsklippa som har erfarenhet från såväl reklam- som e-handelsbranschen.

Linda
Lindeborg

Säljchef (föräldraledig)

Här är chefen som gör allt för att coacha och lyfta sina medarbetare. Med lång erfarenhet inom sälj- och marknadsföring på Mio har hon en bred kunskapsbank med smarta lösningar. Hon är Trafikbyråns stjärna på att hålla deadlines och skapa välplanerade budgetar. Det kan även vara så att Linda har nordens skarpaste öga när det kommer till att hitta stavfel i långa och krångliga texter.