Jobba hos Trafikbyrån - En modern digital byrå i Jönköping
Jobba hos Trafikbyrån

Jobba hos oss

Just nu söker vi…

Digital strateg / Ads-specialist

Trafikbyrån har många spännande uppdrag på gång och är därför i behov av att stärka vårt team med en digital strateg/Ads-specialist som vill utvecklas tillsammans med oss.
I rollen erbjuder vi dig spännande arbetsuppgifter i roliga projekt mot kund tillsammans med grymma kollegor.
Du är digital ut i fingerspetsarna och brinner för att mäta och analysera statistik, sökord, resultat och medieplaner. Du ser till att optimera och ta fram planer för ökad konvertering och bättre CPA. Du är ansvarig för att sätta upp annonsering via Google Ads kanaler.
Du är troligen certifierad i Google Analytics, Tag Manager, Search Console och Ads, samt drivs av att våra kunder når de KPIer som du har satt upp tillsammans med dem.
Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med lokaler i centrala Jönköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring. Du får gärna vara nyutexaminerad men du bör ha någon tidigare arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring och certifiering i Googles värld.
Du är van att arbeta i projekt och kan planera ditt arbete från start till slut. Du är kreativ, initiativrik och ansvarstagande, en lagspelare som gillar att samarbeta i projekt. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk och noggrannhet. Du gillar att vara proaktiv och ligger gärna steget före samt föreslår förbättringar både internt och gentemot kund.
Du blir en av nio personer i ett kreativt och engagerat team där man håller högt tempo och jobbar med många projekt samtidigt. Du trivs i den miljön och blir en tillgång för teamet.
Du tar för dig, arbetar strukturerat och effektivt.

Krav
Google Ads
Google Analytics
Google Tag Manager
Erfarenhet av annonsering i sociala medier

Kunskaper vi värdesätter
Google Search Console

Kontakt
Linda Lindeborg, kreativ chef 
linda.lindeborg@trafikbyran.se 
036-777 37 02

Om Trafikbyrån

Creativity is intelligence having fun, så sade Albert Einstein.

Vi på Trafikbyrån tror att det ligger väldigt mycket just i det. Att vi arbetar, skapar och utvecklar som bäst – när vi mår bra tillsammans. Gemenskap, samverkan och god relation till varandra är a och o för oss. Vi vill skapa en gruppdynamik där vi gläds med varandras framgångar och lyfter varandra om något går fel. Främst av allt är vi medmänniskor, sedan kollegor. Med det som grund tror vi att vi kan nå framgång även i jobbet.

Mår vi bra tillsammans kommer vi också att lyckas med våra projekt. Vi vill med en enad front ta oss an projekt, utmaningar och möjligheter. På det viset blir inte bara slutprodukten bättre, utan vi lär oss också utav varandra på vägen. Vi på Trafikbyrån är ett gäng specialister inom olika discipliner, som tillsammans utgör en stark laguppställning – redo för alla möjliga uppdrag.

Våra värdeord

Vi på Trafikbyrån arbetar enligt tre värdeord. Dem beskriver ganska bra det vi försökt förklara ovan.

Kundens framgång.

Digital passion.

Tillsammans.

Känner du igen dig i det vi beskriver? Vill du bli en del av vårt team? Vi är alltid i behov av drivna och passionerade medarbetare. Tveka inte! Skicka in en spontanansökan nedan.

Skicka iväg en spontanansökan