Ny hemsida?

Skapad för både besökare och sökmotorer

När du investerar i en ny hemsida tycker vi att du ska kräva att den byggs med minst två målgrupper i åtanke: besökare och sökmotorer. Din hemsida är ditt skyltfönster för potentiella kunder. Den är också din säljrepresentant som arbetar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Det är därför viktigt att din hemsida ger en bra och rättvis bild av ditt företag, så snabbt som möjligt.
En hemsida ska se bra ut. Den ska vara användarvänlig också. Därför är vi noga med såväl utseendet som strukturen på din hemsida. Sökmotorer tänker inte som oss, ännu, vilket betyder att vi måste bygga webbplatser som även Google kan läsa. När Google förstår att innehållet är bra och relevant för dina besökare kan din webbplats börja klättra i resultatlistorna.

Låter det spännande? Vi berättar gärna mer om vad du kan göra för att synas på Google.

Responsiv design

En responsiv hemsida för stora och små skärmar

Vi vet ju alla hur frustrerande det kan vara när en webbplats inte passar för den skärm vi använder. Att hela tiden behöva scrolla och zooma. Låt dina besökare slippa det. När mobilanvändandet skjuter i höjden krävs det att innehållet anpassas till rätt skärmstorlek. Vi jobbar aktivt med något så finurligt som responsiv design. Det innebär att vi bygger din hemsida med en smart funktion som anpassar sidan efter den skärm du använder för stunden.

Tanken på att uppdatera eller göra om din hemsida från grunden kan innebära ganska mycket huvudbry. Men det behöver inte bli så. Eftersom att vi är ett gäng snillrika och erfarna nördar inom digital marknadsföring har vi alla steg från planering av ny hemsida till utförande inom samma byrå. Vi kan till och med fylla din webbplats med innehåll som text och film, om du vill.

Kontakt

Din nya hemsida är bara ett klick bort!

  Webbshop

  Svårt att skapa en webbshop?

  Faktiskt inte. Att starta en webbshop har aldrig varit smidigare än vad det är idag. Antalet plattformar har ökat lavinartat och du kan välja och vraka bland många gratis- eller betalalternativ. Några av de enklare och mer renodlade webbshopparna är Tictail och Wix. Vilka kan vara en bra lösning om du är i startgropen och inte har någon annan digital närvaro. Har du redan en hemsida kan vi enkelt bygga vidare på den.

   

  Hur kommer jag igång med en webbshop?  Det är oftast en fördel att redan från start ha ett större antal produkter. Ju fler produkter du har, ju större blir ditt skyltfönster på Google. Efter lansering gör många misstaget att släppa allt i tron om att webbshoppen sköter sig själv. Men det är då den verkliga och roliga resan med ditt varumärke börjar. Vi har ett gäng snillen hos oss som gärna hjälper dig att skapa och hålla koll på din webbshop.

   

  Case: Storefactory