Webbutveckling i Jönköping - Webbdesign på hemsidor | Trafikbyrån

Webbutveckling


Behöver du en ny webbplats? Oavsett om det handlar om en storskalig e-handel eller en B2B-sida till företaget kan vi hjälpa dig. Vi trivs bra i de flesta kodspråk och CMS, men särskilt i WordPress. Ta dig gärna en titt på våra case för exempel på vad vi tidigare skapat.

Raymond Håkansson
Raymond Håkansson
036-777 37 16 raymond@trafikbyran.se Affärsutvecklare
Trafikbyrån utvecklar webbplatser i WordPress

Behöver du en ny webbplats?


Vi hjälper dig och din verksamhet med ny webbplats – helt efter dina förutsättningar. Oavsett om du behöver en enkel hemsida för det egna företaget eller en storskalig e-handelsplattform har vi vad som krävs. Vi har lång erfarenhet av webbprojekt i alla storlekar. Oftast arbetar vi i WordPress, men har också erfarenhet av andra lösningar.

Ingen utmaning är för stor eller för liten.

Användarvänliga hemsidor

Användarvänliga webbplatser – oavsett plattform


För oss är det självklart att skapa webbplatser med användaren i fokus präglade av tillgänglighet och användarvänlighet. Kundens syfte ska framgå enkelt, utan krångel eller onödiga klick. Varje sida ska ha ett syfte. Givetvis ska upplevelsen vara lika bra oavsett om du surfar på dator, mobil eller annan enhet.

Trafikbyrån kan e-handel

Ska du starta e-handel? Vi hjälper dig bygga den!


Att handla på nätet är givet idag och aldrig förr har sträckan från affärsidé till försäljning varit kortare. Du har idén och affärsmodellen, men har du kompetensen att bygga din handelsplats? Det kan vara enkelt att göra en enkel hemsida, men desto svårare med en fullskalig e-handel. Betalningar måste fungera som det ska, produktkataloger behöver fyllas och kategoriseras och helheten behöver vara överskådlig. Att bygga en e-handel kräver en hel del arbete och kunskap. Men var lugn – vi hjälper dig hela vägen från start till finish!

Genom åren har vi byggt en hel del e-handelswebbplatser och vet vad som gäller. Vi känner väl till WooCommerce och andra relevanta plattformar inom branschen. Kolla gärna in våra case för exempel på tidigare projekt.

Hör av dig till oss, så snackar vi mer om hur din idé blir till verklighet!

 • Case

  Ny webbplats till nyöppnad restaurang

  Se case
  Kundcase: Grill
 • Case

  Attraktiv hemsida till turistmål i Jönköping

  Se case
  Kundcase: Äppledalen

Här är några kunder vi byggt webbplatser åt


InfraCom
Areapartner
Coolest
Adelante
Äppledalen
Kortleksbolaget
CombiQ
Balder Padel

Vill du snacka lite?

Du kan ringa oss direkt på 036-169 169 eller mejla till info@trafikbyran.se